top of page
Kort%20til%20hjemmeside%2C%20medvirkende
avatar.jpg
avatar.jpg

NAVN: Annette

FØDT: 1963

BOR: Broager

SPROG: Dansk

NATIONALITET: Dansk

GRÆNSESTEN

49

RELATION:

Vi kender hinanden fra vores arbejde som kredsformænd for lærerne i hhv. Sønderborg og Sydslesvig. Vi har tilbragt mange timer sammen, til møder, konferencer, m.m., men har haft tid til at lære hinanden at kende, og det har altid været sjovt, spændende, interessant og tænksomt. 

 

Jeg er stoppet som kredsformand og er i dag selvstændig. Men jeg savner Kristina, de gode, lange samtaler og de høje grin.

MARKERING D. 8. MAJ:

Derfor har jeg inviteret Kristina til sønderjysk-spanske tapas og vin ved en grænsesten den 8. maj.  Jeg medbringer maden, Kristina har fundet stenen (nr. 49), og så vil vi passe stenen sammen og lade maden, ordene og lattersalverne gjalde over grænsen.

 

HVAD JEG VILLE ØNSKE, FOLK I ANDRE DELE AF DANMARK VIDSTE OM GRÆNSELANDET:

At ting ikke er kommet af sig selv. At man skal ville hinanden, og at vores forskellige kulturer hver især kan bidrage med noget positivt. Vi skal ikke være ens, men vi skal være enige om, at vores forskellighed er en styrke.

NAME: Kristina

GEBOREN: 1968

WOHNT: Flensburg

SPRACHE: Deutsch, dänisch

NATIONALITAT: Deutsch, dänisch

BEZIEHUNG:

Ehemalige Kolleginnen. Gemeinsam gekämpft und nicht aus den Augen verloren. Und aus dem Sinn schon gar nicht.

MARKIERUNG AM 8. MAI:

Wir werden essen, trinken, lachen, nachdenklich sein, albern, ernsthafte Themen und lustige Geschichten teilen. Annette sorgt für unser leibliches Wohl und überrascht mit…..

WAS SOLLTEN MENSCHEN IN DEN ANDEREN TEILEN DEUTSCHLANDS UBERS GRENZGEBIET WISSEN:

Dass das Leben ereignisreicher und wertvoller wird wenn man Grenzen überwindet und dass nur die Grenze in den Köpfen Menschen voneinander trennt. 

G R Æ N S E S T E N kopi.png
bottom of page