top of page
To mennesker der giver hånd ved den dansk-tyske grænse

Vil du være med?

Bor du i grænselandet og har du en relation på tværs af grænsen? Vil du være en del af et større fællesskab, der fejrer venskab og bånd på tværs af grænselinien? 

Vi søger medvirkende, der har lyst til at mødes ude ved grænsestenene på den dansk-tyske grænse om aftenen den 8. maj 2021 fra kl 20.30 til ca. 23.00. Her skaber deltagerne en lang række af fejringer og markeringer af venskaber og slægtskaber, og der tændes lys langs hele grænselinjen.

Alle kan deltage - både enkeltpersoner, grupper, foreninger og virksomheder. Den eneste betingelse er, at du bor (eller er født/opvokset) i grænselandet på enten den danske eller tyske side og har en relation på tværs af grænsen, som du vil deltage i begivenheden med. 

 

'Grænselandet' er her bredt forstået som Sønderjylland og Sydslesvig.

På siden herunder kan du tilmelde dig/jer og læse mere om at være medvirkende.

Tilmeld jer her

Tilmelding via skema

Fortæl os, hvem I er, og hvad jeres relation er til hinanden og til grænseområdet. Og evt. hvilken grænsesten, der skal være centrum for jeres fælles fejring af grænselandet d. 8. maj.

Når I har tilmeldt jer, modtager i en velkomstmail fra os. Herefter aftaler vi nærmere med jer pr. telefon og/eller online om jeres placering og jeres markering, og om det praktiske.

Har du en ide til en markering, men ikke en relation på tværs af grænsen? 

Skriv til os - vi hjælper gerne med at finde mulige relationer på den anden side af grænsen, som du/I kan invitere til at deltage i begivenheden med. 

IMG_6498.JPG

Emilie Gadeberg Skovdal

Koordinator

emilie@graensesten

G R Æ N S E S T E N kopi.png
bottom of page